dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys-aanwinst Jordie van der Laan: 'Denk niet dat Ajax weer halve...

Kozakken Boys-aanwinst Jordie van der Laan: ‘Denk niet dat Ajax weer halve finale CL haalt’

Jordie van der Laan flirtte met een buitenlands avontuur, maar tekende uiteindelijk voor twee seizoenen bij Kozakken Boys. De spits heeft bovendien geleerd van zijn ‘Ajax spijbelen’, die hem landelijke bekendheid opleverde.

Geleerd
In Werkendam hoeft men niet bang te zijn dat Van der Laan ‘ziek’ is wanneer Ajax in de toekomst belangrijke wedstrijden speelt. ,,Ik heb dit een keer gedaan en dat zal me niet nog een keer overkomen. Ik denk ook niet dat Ajax komend seizoen de halve finale van de Champions League haalt”, vertelt hij lachend aan het AD.

Fins avontuur
Van der Laan zag zijn contract bij Telstar ontbonden worden en zinspeelde aanvankelijk op een buitenlands avontuur: ,,In eerste instantie ben ik bezig geweest met een club in Finland, maar die competitie begon in april. Dat moest dus heel snel en liep uiteindelijk stuk. Daarna speelden verschillende dingen, Van Malta tot Thailand en Denemarken, maar echt concreet werd dat niet. Ik heb een vervelend seizoen achter de rug en besef zelf ook wel dat clubs uit de Keuken Kampioen Divisie niet op mij zitten te wachten. Kozakken Boys kwam op mijn pad en ik had geen zin meer om te wachten. Kozakken Boys speelt in de tweede divisie altijd in de top 5 en staat bekend om aanvallend voetbal. Ik ben geen spits voor een elftal dat inzakt en op de counter speelt. Bovendien is het samen met De Treffers de enige club die qua reisafstand te doen is. Eén plus één is twee en uiteindelijk was Kozakken Boys de meest aantrekkelijke optie.”

Prof
De oud-speler van JVC Cuijk, DOVO en FC Lienden heeft het betaald voetbal echter nog niet uit zijn hoofd gezet: ,,Ooit hoop ik terug te keren naar de profs en het buitenland zit zeker nog in mijn achterhoofd”, besluit hij tegenover de krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD