Volg ons
Jeffrey van Nuland Kozakken Boys

Koninklijke HFC

Kozakken Boys-aanvoerder Van Nuland: ‘We zijn goed weggekomen’

Kozakken Boys-aanvoerder Van Nuland: ‘We zijn goed weggekomen’

Kozakken Boys pakte zaterdagmiddag de volle winst in de uitwedstrijd tegen de Koninklijke HFC (1-2).  Dit gebeurde echter niet zonder dat het geluk deze keer een beetje meer aan de zijde was van de club uit Werkendam volgens aanvoerder Jeffrey van Nuland.

Geen vuiltje aan de lucht
,,In de rust denk je dat er  geen vuiltje aan de lucht is en in de loop van de tweede helft maken we het onszelf toch weer moeilijk en ben ik heel blij met deze drie punten. Daar een verklaring voor geven is moeilijk, het gebeurt ons wel te vaak denk ik, dat we in de tweede helft ver weg zakken qua niveau en dan toch nog in de problemen komen. Ze gaan natuurlijk opportunistischer spelen, wisselen drie keer dan veranderen ze wat en daar moeten wij op reageren. Dat was bijna te laat”, aldus Van Nuland tegenover de camera van Kozakken Boys TV.

Goed weggekomen
De aanvoerder was na afloop realistisch genoeg om te beseffen dat een puntendeling zeker ook tot de mogelijkheden behoorde.  ,,We kwamen een aantal keer nog goed weg, een bal op de paal en die laatste vrije trap volgens mij nog net van de lijn gehaald, dus ja we zijn goed weggekomen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Koninklijke HFC