Volg ons

Eerste Divisie

Kozakken Boys-aanvaller Tyrone Conraad op proef bij Helmond Sport

Kozakken Boys-aanvaller Tyrone Conraad op proef bij Helmond Sport

Kozakken Boys dreigt na Terence Groothusen nog een aanvaller kwijt te raken. Tyrone Conraad is op proef bij Helmond Sport, meldt het Eindhovens Dagblad.

De neef van Royston Drenthe speelde eerder bij Cambuur. In Helmond trainen momenteel acht proefspelers mee, waaronder meer bekende namen vanuit het topamateurvoetbal. Zo is ook Lance Duijvestijn op proef, hij speelde vorig seizoen voor Jong ADO Den Haag en was enkele weken geleden nog op proef bij Quick Boys. Jorzolino Falkenstein behoort ook tot de proefspelers, hij maakte de overstap naar de profs na een sterke periode bij Gemert.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie