dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'Kozak' Van Ingen droomt van buitenlands avontuur

‘Kozak’ Van Ingen droomt van buitenlands avontuur

Sven van Ingen beleefde een geweldig jaar met Kozakken Boys. Stiekem koestert de voormalig TEC’er echter nog wel ambitie om nog eens in het buitenland te spelen.

Realistisch
Daarbij denkt Van Ingen aan continenten als Azië en Amerika. ,,Kijk, ik ben nu 27 jaar. Ik moet wel realistisch zijn en niet denken dat er nog zomaar een stap naar de profs in zit. Nee, dan kijk ik liever naar het buitenland. En dan niet België of Duitsland. Azië, prachtig toch. Dat wil ik al heel lang”, stelt hij in De Gelderlander.

Ritselen
,,Ik heb al eens een reis gemaakt naar Thailand en Indonesië. Die cultuur ligt mij goed. Al die niet geregelde zaken. Ik zou weten waar ik in stap. Geen gezonde shakes na een training en zo. Al val ik dan weer niet op Aziatische vrouwen. Maar het avontuur lijkt mij geweldig. Sowieso ben ik iemand die graag wat van de wereld wil zien. Aan de andere kant weet ik dat ze daar niet meer staan te springen om Nederlandse voetballers. Dat was een jaar of acht geleden wel anders, toen we nog presteerden op WK’s. Maar dat is de laatste jaren wel een beetje verpest natuurlijk. Ik moet er echt zelf werk van maken. Heb geen zaakwaarnemer, die wat voor mij kan ritselen. Ik zou daar nu op een heel andere manier binnen komen dan jaren terug.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD