Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Koylu (FC Lisse) over keuze voor Kozakken Boys: ‘Ik wil het op dit podium laten zien’

Koylu (FC Lisse) over keuze voor Kozakken Boys: ‘Ik wil het op dit podium laten zien’

Kubilay Koylu is komend seizoen te bewonderen in de Tweede Divisie waar hij zijn wedstrijden zal gaan spelen voor Kozakken Boys. De talentvolle aanvaller is vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn nieuwe club die in een afdeling speelt waar hij erop gebrand is om zich te bewijzen. 

De aanvaller gaf tegenover Voetbal247 tekst en uitleg over zijn keuze voor de club uit Werkendam. ,,Kozakken Boys is een ambitieuze club en daar ben ik erg blij mee. Ze hebben de afgelopen jaren laten zien dat ze meedraaien in de top van de Tweede Divisie. Ik denk dat ik mij daar verder kan ontwikkelen. Er was best interesse van andere clubs, maar het beste gevoel had ik snel bij Kozakken Boys. Uit de gesprekken die ik er had sprak veel vertrouwen”, aldus Koylu.

In februari van dit jaar maakte de aanvaller bekend te vertrekken bij FC Lisse, bij Kozakken Boys wil hij zijn uiteindelijke ambitie waar gaan maken. ,,Ik wil hier weer stappen maken in mijn voetbalcarrière. Ik heb nog altijd de ambitie om profvoetballer te worden, maar dan zal ik eerst hier moeten presteren en hard moeten werken. Bij De Dijk en FC Lisse ging het goed en ik heb er vertrouwen in dat dit bij mijn nieuwe club ook zou moeten lukken. Ik wil het op dit podium graag laten zien, ik wil deze kans met beiden handen aangrijpen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag