woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkKoploper Katwijk heer en meester in burenruzie, eerste zege voor FC Lisse

Koploper Katwijk heer en meester in burenruzie, eerste zege voor FC Lisse

Katwijk blijft imponeren in de Tweede Divisie, zaterdag won de ploeg van trainer/coach Dick Schreuder met grote cijfers op het eigen sportpark van Rijnsburgse Boys (5-0). FC Lisse boekte de eerste zege van het seizoen in het uitduel met De Dijk (0-3). Excelsior Maassluis en Kozakken Boys deelden de punten (1-1).

Katwijk – Rijnsburgse Boys 
De lijstaanvoerder opende na een klein half uur de score via Stefan Plat. In de tweede helft wist Katwijk het verschil in doelpunten uit te drukken. Raoul Esseboom en aanvoerder Robbert Susan wisten kort na elkaar het net van de tegenstander te vinden (3-0). De mooiste treffer van de dag kwam op naam van wederom Plat. Een prachtige lob over doelman Richard van Nieuwkoop betekende de 4-0. De laatste en dus vijfde treffer voor de ploeg uit Katwijk kwam op naam van Marciano Mengerink (5-0).

De Dijk – FC Lisse
FC Lisse wist zaterdagmiddag zijn eerste overwinning van het seizoen te boeken. Na vijfenveertig minuten spelen stond de uitspelende formatie al op een mooie voorsprong (0-2) door doelpunten van Boyd Stevens en Rowdy van der Putten. Tien minuten voor tijd werd de eindstand door Rick Bouwmeister bepaald op 0-3. De Amsterdamse club speelde bijna één uur met een man minder, dit door de rode kaart van Kuipers.

Excelsior Maassluis – Kozakken Boys
De eerste treffer in Maassluis kwam op naam van Ignacio die de uitspelende ploeg op voorsprong wist te zetten (0-1). Twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het echter Kurt die alsnog de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten. 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD