maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKopie van heenduel levert FC Lisse weer drie punten op

Kopie van heenduel levert FC Lisse weer drie punten op

Na de zeer moeizame periode lijkt FC Lisse het juiste gevoel weer te hebben gevonden. Net zoals afgelopen weekend werd een achterstand omgebogen in een zege. Toen gebeurde dat tegen ASWH en nu was FC Rijnvogels het slachtoffer. Het werd daardoor een kopie van de eerdere ontmoeting op De Kooltuin.

Twee keer in een minuut

Rijnvogels nam toen de 1-0-voorsprong, om alsnog met 1-2 te verliezen. De ploeg van Hein van Heek nam nu opnieuw de leiding, want Tim Orlowski moest na vijf minuten de bal al uit het net halen na de goal van Romano van der Stoep. Die stand bleef staan, tot FC Lisse in een minuut tijd twee keer toesloeg. In de vijftigste minuut was het Koen Fokkema en direct daarop invaller Rowdy van der Putten met de 2-1. In blessuretijd maakte hij ook nog de 3-1 vanaf de penaltystip.

Terug aan kop en degradatienood

Door de zege is FC Lisse weer koploper in de Derde Divisie Zaterdag. De voorsprong op Scheveningen is één punt, IJsselmeervogels is alweer vijf punten. Voor FC Rijnvogels begint het er steeds moeilijker uit te zien. De brigade uit Katwijk staat zestiende met zes punten achterstand op de veilig veertiende plaats. Dit weekend wacht dan ook het cruciale duel met hekkensluiter Jong Almere City.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD