donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKoornberg (VVOG): 'Het was vrouwen en kinderen eerst en een beetje geluk...

Koornberg (VVOG): ‘Het was vrouwen en kinderen eerst en een beetje geluk hebben’

VVOG wist zaterdagmiddag drie punten te pakken in de uitwedstrijd tegen Quick Boys (1-2). Doelman Frans Koornberg, die wederom een sterke wedstrijd speelde, was zeer realistisch na afloop van het duel en stelde dat de zege tot stand was gekomen met het nodige geluk. 

Stormen
Quick Boys was de bovenliggende partij, maar de ploeg uit Harderwijk ging met drie punten naar huis. ,,Als je de wedstrijd gezien hebt hebben wij denk ik twee keer op doel geschoten, waarvan twee keer raak en de rest hebben wij onder druk gestaan. Zo eerlijk moet je zijn. Een fase voor rust niet, maar de tweede helft was helemaal stormen”, aldus de sluitpost tegenover de camera van Omroep West.

Vrouwen en kinderen eerst
Koornberg kon ook niet tevreden zijn over het spel van zijn ploeg, maar wel over de getoonde inzet. ,,We hebben allemaal keihard gewerkt, maar we hadden ook geluk hoor. De bal viel voor Quick Boys steeds net niet goed en bij ons zat er echt wel de wil in om te winnen en dan zie je dat je met welwillendheid een hoop kan. Het leek helemaal nergens op wat we gedaan hebben, het was tegenhouden. We hadden ook aardig wat invallers, dus ik moet die jongens een compliment geven want ze hebben het goed gedaan. Het was gewoon vrouwen kinderen eerst en een beetje geluk hebben”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD