dinsdag, 5 maart 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCKoninklijke 'TD' Sander Vink: 'HFC gaat geen spelers halen om het halen'

Koninklijke ‘TD’ Sander Vink: ‘HFC gaat geen spelers halen om het halen’

Sander Vink, bij HFC actief als commissaris selectievoetbal, ging voor het duel met Noordwijk in op de gang van zaken op selectiegebied.

,,Afgelopen woensdag zou ik een gesprek hebben met Gertjan Tamerus over de selectie. Gertjan is ziek dus dat gesprek heeft geen plaats gevonden. We hebben wel telefonisch contact gehad. Ik denk dat we een goede selectie hebben die ook erg fit is. We gaan nooit spelers halen om het halen. Ze moeten een meerwaarde zijn en bij onze club passen.’’

Meetrainen
Twee ex-profs trainden in de voorbereiding mee bij de Koninklijke. Michael Krohn-Dehlii en Rydell Poepon. De spits gaf aan nog op zoek te zijn naar een BVO en diverse topamateurclubs, die vol enthousiasme wel informeerden, schrokken van de eisen. ,,Michael Krohn Dehli is met zijn gezin op vakantie gegaan maar zou daarna in principe weer gaan meetrainen’’, zegt Vink. ,,En Rydell is op dit moment niet in beeld als versterking.’’ Krohn-Dehli is inmiddels 38 jaar en speelde ruim twee jaar geleden zijn laatste competitieduel voor Deportiva La Coruña.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD