Volg ons

IJsselmeervogels

Koninklijke HFC ziet middenvelder De Visser vertrekken naar IJsselmeervogels

Koninklijke HFC ziet middenvelder De Visser vertrekken naar IJsselmeervogels

Kevin de Visser speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van IJsselmeervogels. De middenvelder komt over van de Koninklijke HFC en ondertekende een contract tot de zomer van 2019, meldt de club uit Spakenburg op de officiële website.

Aanvoerder
De 28-jarige middenvelder begon zijn loopbaan bij vv Wherevogels en werd daar na drie jaar gescout door FC Volendam. Later kwam hij nog uit voor de amateurtak van Ajax en in 2016 maakte hij de overstap naar de Koninklijke HFC. Daar werd hij direct aanvoerder en ook dit seizoen is hij een van de vaste basiskrachten in het eerste elftal. In het seizoen 2016/2017 was hij goed voor dertig wedstrijden in de Tweede Divisie.

Leiderskwaliteiten
De technische commissie van IJsselmeervogels toonde zich op de officiële website vanzelfsprekend zeer tevreden met de nieuwste aanwinst. ,,De Visser is al enkele jaren een vaste waarde op het middenveld bij Koninklijke HFC en daarvoor bij Ajax. Dat hij structureel aanvoerder is, zegt wat over zijn leiderskwaliteiten in en buiten het veld. Daarbij is Kevin een middenvelder die complementair is aan de huidige middenvelders in de selectie: een lopende middenvelder die vanuit een controlerende positie beschikt over een actie en dreiging naar voren.”

Discussieer mee!

Meer over IJsselmeervogels