Volg ons
Koen Beeren Kon HFC

Tweede Divisie

Koninklijke HFC ziet aanvaller in vorm toch vertrekken

Koninklijke HFC ziet aanvaller in vorm toch vertrekken

Koen Beeren heeft besloten om toch te gaan vertrekken bij Koninklijke HFC. De 22-jarige aanvaller is de afgelopen periode één van de belangrijke krachten in de ploeg van Ted Verdonkschot. Hij twijfelt namelijk over zijn rol voor komend seizoen en of hij wel voldoende tijd kan vrijmaken.

Keuze al voor winterstop gemaakt

De afgelopen twee seizoenen was Beeren invaller, maar de afgelopen maanden is hij een vaste waarde. In de laatste zes wedstrijden scoorde hij ook vier keer, in een serie die de Haarlemse club liefst elf punten opleverde. Toch gaat hij dus vertrekken. “Ik had mijn keuze eigenlijk al voor de winterstop gemaakt. Toen werd ik opeens basisspeler. Het gaat goed, ja. Maar is dat ook een garantie voor volgend jaar? Aan het einde van het seizoen worden de kaarten opnieuw geschud. En dan kan alles anders zijn”, beschouwt Beeren in het Haarlems Dagblad.

Tussen wal en schip

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Ik heb in de drie jaar die ik bij HFC speel eigenlijk altijd tussen de wal en het schip gezeten. Vaak zat ik op de bank en dat gaat uiteindelijk ten koste van je plezier. Als je uit naar UNA moet en je weet dat je niet gaat spelen, is dat niet bevorderlijk voor je spelvreugde. Natuurlijk begrijp ik dat ik geen basisplaats kan opeisen. Dat is logisch op dit niveau. Maar ik ben nog jong en ik kan mijn hele leven nog op de bank zitten.” Daarnaast start hij zijn eigen bedrijf. “Daar ben ik al een beetje mee bezig. Ik wil op freelance-basis aan de slag als online-marketingconsultant. Daar gaat veel tijd en energie inzitten.”

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie