Volg ons

Tweede Divisie

Koninklijke HFC wint van tien Rijnsburgers

Koninklijke HFC wint van tien Rijnsburgers

Rijnsburgse Boys werd een rode kaart fataal. Op de Middelmors ging Koninklijke HFC er met de zege vandoor: 0-1.

Wat is er toch aan de hand met Rijnsburgse Boys? En hoeveel krediet geniet trainer Wilfred van Leeuwen? Of valt de trainer de persoonlijke fouten niet kwalijk te nemen? Feit is dat Masies Artien opnieuw de ongelukkigste op het veld was, want de centrale verdediger trok na een half uur aan de noodrem en kon met rood vertrekken. Uit de rebound op de toegekende vrije trap maakte Robin Eindhoven de 0-1 voor HFC. Na rust moesten de Uien met een man minder op zoek naar de gelijkmaker. Jordy Strooker was dichtbij, maar zijn inzet verdween naast.

Koninklijke HFC loerde op de tegenaanval en Eindhoven had een flinke kans op de 0-2. In de slotfase was Rijnsburg alsnog heel dichtbij de gelijkmaker, maar Joel Tillema vond de lat. Zo bleef het 0-1. Bij Rijnsburg kan ondertussen gesproken worden van een sportieve crisis, wetende dat uit de laatste vijf duels slechts twee punten werden bijeen gesprokkeld.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie