Volg ons

Tweede Divisie

Koninklijke HFC versterkt zich met FC Volendam-verdediger Kevin van Gasteren

Koninklijke HFC versterkt zich met FC Volendam-verdediger Kevin van Gasteren

Kevin van Gasteren maakt volgend seizoen zijn opwachting voor Koninklijke HFC. De 21-jarige verdediger komt over van FC Volendam, waar hij voornamelijk in het beloftenteam speelde.

Van Gasteren speelde sinds 2010 in de jeugdopleiding van Het Andere Oranje. Tegenover Voetbal247.nl stelde hij half maart al te zinspelen op een overstap naar de club uit het topamateurvoetbal: ,,Ik hoop een club te vinden die in de Tweede of Derde Divisie speelt. Als het een club zou zijn die nog een niveau hoger speelt zou dat natuurlijk helemaal mooi zijn. Verder heb ik eigenlijk geen wensen als het gaat om een nieuwe vereniging waar ik kan spelen. Ik sta voor alles open. Geïnteresseerde clubs mogen mij of mijn zaakwaarnemer bellen.”

De verdediger werd dit seizoen op een voor hem vrij nieuwe positie gezet. Dat vergde wat aanpassing: ,,Het was wisselvallig en dat heeft vooral te maken met de wijziging van positie dit seizoen ten opzichte van het vorige jaar. Toen speelde ik vooral als linksback, maar de trainer zag in mij meer een verdedigende middenvelder die de ballen makkelijk weg kon leggen. Ik moet zeggen dat het niet onaardig gaat op deze nieuwe plaats, ik heb er mijn draai nu wel gevonden.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie