zondag, september 26, 2021
HomeClubsKoninklijke HFCKoninklijke HFC test ook andere oud-Ajacied

Koninklijke HFC test ook andere oud-Ajacied

Na Michael Krohn-Dehli heeft Koninklijke HFC nog een tweede ervaren oud-prof met een Ajax-verleden op proef. Ook Rydell Poepon traint momenteel met de selectie van coach Gertjan Tamerus mee, meldt Voetbal in Haarlem.nl.

Poepon speelde na Ajax voor Roda JC, NAC, Sparta en De Graafschap. De inmiddels 35-jarige spits is momenteel clubloos na een avontuur bij het Turkse Boluspor.

Enkele maanden geleden sprak hij over zijn toekomst: ,,Ik sta open voor andere clubs en voel dat ik het profvoetbal lichamelijk nog goed aankan. Ik weet niet of ik trainer zou willen worden, maar ik wil sowieso de papieren halen om mezelf in ieder geval die kans te kunnen geven”, citeert de Haarlemse voetbalwebsite hem.

Ook met Krohn-Dehli is HFC nog in gesprek. Er is nog geen beslissing genomen of de ervaren Deen ook competitiewedstrijden voor de Haarlemmers gaat spelen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD