Volg ons

Tweede Divisie

Koninklijke HFC stunt tegen Kozakken Boys, GVVV en Jong Vitesse in evenwicht

Koninklijke HFC stunt tegen Kozakken Boys, GVVV en Jong Vitesse in evenwicht

Met dank aan een uitblinkende Khalid Tadmine heeft Koninklijke HFC een knappe 3-2 zege geboekt op Kozakken Boys. GVVV en Jong Vitesse konden leven met de 1-1 remise.

Koninklijke HFC – Kozakken Boys
Het waren de Werkendammers die in het eerste half uur de bovenliggende partij waren, waar HFC loerde op de tegenaanval. Na een half uur leverde het de 0-1 op van Gwaeron Stout, die een voorzet van Sanny Monteiro binnenknikte. Niet veel later moest Monteiro na een botsing met André Morgan groggy van het veld. Kort daarna moest ook Morgan eraf. Na de pauze kon Tadmine profiteren van defensief geklungel van Quentin Jakoba. In plaats zich te herpakken leek Kozakken Boys het helemaal kwijt en nam HFC de regie. Na een uur tekende Tadmine voor zijn tweede: 2-1. Vijf minuten voor tijd werd het duel beslist, andermaal door niet al te sterk verdedigen bij de Werkendammers en wederom was het Tadmine die profiteerde. Irvingly van Eijma scoorde direct tegen: 3-2. De Kozakken kregen in de resterende minuten nog wel kansen op de gelijkmaker, maar HFC bleef op de been en pakte zo drie belangrijke punten.

GVVV – Jong Vitesse
Het venijn op Panhuis zat hem zaterdagmiddag duidelijk in het begin en in de staart van de wedstrijd. De toeschouwers zagen na een klein kwartier Thomas Buitink binnenkoppen en zo Jong Vitesse op 0-1 zetten. Een minuut of zeven was het alweer gelijk, met dank aan de werklust van Martin van Eck, die de bal veroverde en Jeremy de Graaf bediende. Zijn lob was fraai en doeltreffend: 1-1. In de gelijkopgaande eerste helft kregen beide ploegen wat kansjes, maar gescoord werd er niet meer. Het tweede speelstuk was eveneens gelijkopgaand, waarbij GVVV met name in de slotminuten nog meerdere goede kansen kreeg om de matige balans tegen beloftenteams wat op te vijzelen. Het bleef echter 1-1 op Panhuis.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie