Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Koninklijke HFC strikt topscorer van de Derde Divisie zaterdag

Koninklijke HFC strikt topscorer van de Derde Divisie zaterdag

Sietse Brandsma is komend seizoen te bewonderen in de Tweede Divisie. De huidige topscorer van de Derde Divisie, die nu zijn wedstrijden speelt voor ODIN’59, bereikte een akkoord met de Koninklijke HFC. Het nieuws ten aanzien van de komende overstap werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van laatstgenoemde club. 

De 23-jarige centrumspits maakte in de zomer van 2019 de overstap van eersteklasser CSV Bol naar ODIN’59. Brandsma had weinig tijd nodig om te wennen aan het hogere niveau in de Derde Divisie. In totaal wist hij al achttien keer het net van de tegenstander te vinden in 23 competitie- en bekerwedstrijden. Hij is momenteel de nummer één op de topscorerslijst van de Derde Divisie zaterdag.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag