donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Tweede Divisie Koninklijke HFC moeiteloos langs FC Lienden

Koninklijke HFC moeiteloos langs FC Lienden

Koninklijke HFC heeft een ruime en eenvoudige zege geboekt op bezoek bij FC Lienden. De Haarlemmers namen voor rust reeds een 1-4 voorsprong en zegevierden uiteindelijk met 1-5. Nordin Wooter fungeerde voor het eerst als eindverantwoordelijke bij FC Lienden.

- Advertentie -

De ploeg van Gertjan Tamerus kende echter een ideale start, doordat Daniel van Son al na vijf minuten een vrije trap raak schoot: 0-1. FC Lienden deed na twintig minuten wat terug via Guytho Mijland na een goede aanval over meerdere stations. HFC besliste het duel echter in het laatste kwartier van de eerste helft. Eerst was het Robin Eindhoven die na een half uur in de korte hoek raak schoot, tegen het rustsignaal sloegen de Haarlemmers nog tweemaal toe. Eerst kopte Wessel Boer een hoekschop tegen de touwen, binnen een minuut bracht Khalid Tadmine de ruststand op 1-4.

Na rust wekte Lienden niet de indruk nog te geloven in de ommekeer. HFC bleef de gevaarlijkste ploeg, zoekend naar meer treffers. Na een kwartier tekende Eindhoven voor zijn tweede treffer, nu uit een voorzet van Van Son. Daarmee was tevens de eindstand bereikt. Door de nederlaag blijft het gat tussen Lienden en nummer 16 Almere City zes punten. Koninklijke HFC nestelt zich naast Excelsior Maassluis op de vierde plaats.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES