woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCKoninklijke HFC legt smaakmaker Castien langer vast

Koninklijke HFC legt smaakmaker Castien langer vast

Koninklijke HFC is erin geslaagd om haar smaakmaker Roy Castien langer aan zich te binden. De 20-jarige spelmaker heeft een contract voor anderhalf jaar getekend, meldt de club op haar website.

Belonen
Castien brak dit seizoen door bij Koninklijke HFC en trok daarmee de belangstelling van verschillende clubs, zowel vermogende amateurverenigingen als clubs uit de Jupiler League en Eredivisie. ,,Door hem een contract aan te bieden, willen we Roy belonen voor zijn goede spel’’, stelt Sander Vink, bestuurslid technische zaken op de clubsite.

Profclausule
Het overeengekomen contract moet vooral geïnteresseerde amateurclubs afschrikken, omdat er in de verbintenis wel een clausule is opgenomen die het mogelijk maakt voor de Zandvoorter om naar een profclub over te stappen. Castien maakt er geen geheim van dat daar zijn ambities liggen. De middenvelder traint reeds één keer per week mee met Telstar en is door FC Utrecht uitgenodigd voor een proefstage. Hij is dit seizoen gedeeld topscorer in de Tweede Divisie met tien treffers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD