Volg ons

Tweede Divisie

Koninklijke HFC legt concurrent Tom Boks vast, Gerard van Rossum stopt

Koninklijke HFC legt concurrent Tom Boks vast, Gerard van Rossum stopt

Richard de Groot mag komend seizoen de strijd aangaan met doelman Tom Boks voor de plek onder de lat bij Koninklijke HFC. De 24-jarige goalie van Purmersteijn volgt Gerard van Rossum op, die op 43-jarige leeftijd stopt.

,,Het zal lastig worden om zo’n ervaren jongen er uit te keepen, maar natuurlijk ga ik dat proberen. Als je tevreden bent met een plek in de dug-out, dan is er iets mis met je”, zegt De Groot over de concurrentiestrijd met Boks in het Haarlems Dagblad. Hij speelde eerder voor DIOS, Overbos, Katwijk en UVS. De Groot is na Jordy Hilterman (Katwijk), Sietse Brandsma (Odin ’59), Roy Deken (Ajax zat), Kevin van Gasteren (Volendam) en Bram van de Wiel (Jong RKC Waalwijk) de zesde versterking voor de ploeg van coach Gertjan Tamerus.

Met het afscheid van Van Rossum verliest HFC een stukje ‘meubilair’. De ervaren doelman kwam in 2006 naar de club en slechts met één seizoen waarin hij voor sv Hoofddorp speelde.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie