vrijdag, maart 5, 2021
Home Clubs IJsselmeervogels Koninklijke HFC hengelt oude bekende binnen

Koninklijke HFC hengelt oude bekende binnen

Koninklijke HFC is er in geslaagd om Kevin de Visser terug te halen naar Haarlem. De ex-aanvoerder van de oudste club van Nederland vertrok vorige zomer in het kielzog van trainer Ted Verdonkschot naar IJsselmeervogels, maar de overstap naar het rode gedeelte van Spakenburg is geen succes gebleken.

- Advertentie -

De Visser, vorig seizoen nog goed voor 30 wedstrijden op het Haarlemse middenveld, begon dit seizoen als basisspeler bij IJsselmeervogels, maar een zeer vervelende enkelblessure heeft er voor gezorgd dat de 28-jarige middenvelder al sinds eind september 2018 (de derby tegen Spakenburg) geen wedstrijd meer heeft gespeeld. De middenvelder is bij de titelkandidaat voorbijgestreefd in de rangorde en heeft dus besloten om weer terug te keren bij zijn oude club.

Eerder bereikte de dit seizoen uitstekend presterende ploeg van trainer Gertjan Tamerus ook al overeenstemming met Lars Weistra, Peet van der Slot, Oscar Wilffert, Danny Hols, Tom Boks, Jacob Noordmans, Daniel van Son, Wessel Boer, Robin Eindhoven en Vincent Volkert voor nog een jaartje spelen aan de Spanjaardslaan.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES