Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Koninklijke HFC brengt met transfer twee ODIN’59-vrienden weer samen

Koninklijke HFC brengt met transfer twee ODIN’59-vrienden weer samen

ODIN’59 ziet komend seizoen wederom een talentvolle speler vertrekken naar de Koninklijke HFC. Laatstgenoemde vereniging uit de Tweede Divisie maakte donderdag met een persbericht bekend dat Koen Tros in de zomer van 2021 aan zal sluiten bij de selectie. 

De 24-jarige multifunctionele middenvelder komt bij zijn nieuwe club komend seizoen een oude bekende tegen. Vorig seizoen maakte Sietse Brandsma ook al de overstap van ODIN’59 naar de Koninklijke HFC. De twee spelers kennen elkaar door en door, zo speelden ze beiden eerst voor BOL uit Broek op Langedijk en maakten samen daarna de overstap naar ODIN’59.

De nieuwste aanwinst gaf tegenover Voetbal247 tekst en uitleg over zijn beslissing om te gaan spelen bij de Koninklijke HFC. ,,Het is voor mij een mooie uitdaging om op hoger niveau te gaan voetballen. Aan de gesprekken met de trainer en de club heb ik een goed gevoel overgehouden. Het is een warme, gezellige club, iets wat ik ook belangrijk vind. Er was vorig jaar al wat contact. Dat ze nu weer belden gaf mij het gevoel dat ze mij er graag bij willen hebben”, aldus Tros.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag