Volg ons

Koninklijke HFC

Koninklijke HFC bindt trainer Gertjan Tamerus nog twee seizoenen

Koninklijke HFC bindt trainer Gertjan Tamerus nog twee seizoenen

Koninklijke HFC en trainer Gertjan Tamerus hebben het lopende contract met twee seizoenen verlengd. Dat werd bekend gemaakt op de online ledenvergadering van de club donderdagavond.

Tamerus is sinds 2018 coach van het eerste elftal van Neerlands oudste voetbalclub. Daarvoor was hij bij de club actief als hoofd jeugdopleiding. Tamerus was actief geweest voor het inmiddels ter ziele gegane HFC Haarlem. Hij kwam als C-junior bij de club en haalde er het eerste elftal. Hij speelde zich er in de kijker van Gertjan Verbeek, destijds trainer van Heracles Almelo. Hij speelde later ook voor NAC Breda, maar een hernia noopte hem op 29-jarige leeftijd te stoppen als prof.

Als trainer timmert Tamerus inmiddels aardig aan de weg. Hij wordt gezien als één van de meest talentvolle coaches in het topamateurvoetbal en combineert het trainerschap bij HFC met een rol als assistent-coach bij Telstar, net als zijn Katwijk-collega Anthony Correia. Eerder was Tamerus ook werkzaam als jeugdtrainer bij Ajax.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Koninklijke HFC