Volg ons
Kevin Sterling Koninklijke HFC

Tweede Divisie

Koninklijke HFC al snel klaar met Achilles ’29

Koninklijke HFC al snel klaar met Achilles ’29

Koninklijke HFC heeft zonder overmatige inspanning gewonnen van Achilles ’29. In Groesbeek werd het 1-4.

De Haarlemmers kwamen al na tien minuten spelen op 0-1 via Kevin Sterling. Wessel Boer maakte halverwege de eerste helft er 0-2 van door in een scrimmage raak te schieten. Danny Hols tekende na een half uur voor de 0-3 en daarmee was het duel eigenlijk al gespeeld. Uit een sporadische aanval van Achilles ’29 maakte Kevin Smit vlak voor rust de 1-3.

Na de pauze ging HFC op jacht naar meer treffers, maar lange tijd kwam het niet tot doeltreffende afronding. Pas een minuut voor tijd tilde Wouter Haarmans de score naar 1-4, wat tevens de eindstand betekende. Door de zege stijgt HFC naar de negende plaats en lijkt het een grote stap te hebben gezet naar definitieve handhaving.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie