maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieKomst Bony zorgt voor vertrek van NEC-aanvaller

Komst Bony zorgt voor vertrek van NEC-aanvaller

Ole Romeny is op weg naar de uitgang bij NEC, dat meldt De Gelderlander. De spits, die na de komst van Wilfried Bony mogelijk nog lager in de pikorde is belandt, gaat spoedig zijn handtekening zetten bij FC Emmen in de Keuken Kampioen Divisie. 

Romeny, die bij NEC is opgeleid, had dit seizoen niets meer dan een bijrol in de ploeg van Rogier Meijer. Hij moest het doen met tien invalbeurten die bij elkaar zo’n schamele 160 minuten aan voetbal opleverde, daarin wist hij evenmin te scoren.

Opvallend is het groot aantal aantal clubs dat de geboren Nijmegenaar wil inlijven deze winter. Naast het al genoemde FC Emmen hebben ook Roda JC en Duitse (gevallen) grootmacht Schalke 04 interesse gehad in de spits. Maar toen wilde NEC hem absoluut niet laten gaan vanwege het gebrek aan spitsen.

Vorig seizoen werd de spits verhuurd aan Willem II en ook dat werd geen succes. De Tilburgers besloten om de optie-tot-koop niet te lichten en zo keerde hij terug in het groen-rood-zwart van NEC Nijmegen. In 2018 debuteerde Romeny in de hoofdmacht van zijn club NEC, hij speelde 77 duels en wist 12 maal doel te treffen.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]