zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlHeadlinesKogel door de kerk: Spakenburg-spits Robin Eindhoven nu echt naar Telstar

Kogel door de kerk: Spakenburg-spits Robin Eindhoven nu echt naar Telstar

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt is de overgang van Robin Eindhoven naar Telstar toch nog helemaal rond gekomen, meldt de Gooi- en Eemlander. Eindhoven, die vorige winter door Spakenburg werd opgepikt na een avontuur op Cyprus, tekent een contract voor twee en half seizoen bij de Witte Leeuwen uit Velsen.

Telstar gaf, bij monde van trainer Andries Jonker, te kennen dat alle plooien zijn glad gestreken en de overgang van de spits van de Blauwen naar de Eerste Divisionist nu definitief is. De transfer werd afgelopen week al bekend gemaakt door Telstar, maar Spakenburg liet vandaag weten Eindhoven niet zomaar te laten vertrekken. Volgens de Technische Commissie van de Blauwen was er, door een andere interpretatie van het contract vanuit het kamp van Eindhoven, nog geen compensatie voor de overgang van de aanvaller afgesproken en zou die overgang ook niet doorgaan, zolang dat punt niet opgelost werd.

Mede doordat dit bericht op de laatste dag van de transferwindow bekend werd, was het nog even spannend waar Eindhoven bij het sluiten van de markt zou spelen. Kort voor het verstrijken van de tijd liet Andries Jonker weten dat Telstar en Spakenburg een overeenstemming hadden bereikt over de transfervoorwaarden en Eindhoven per direct de overstap maakt naar Telstar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD