Volg ons

Tweede Divisie

Kogel door de kerk: Dogan Corneille ook volgend seizoen trainer van Excelsior Maassluis

Kogel door de kerk: Dogan Corneille ook volgend seizoen trainer van Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis en hoofdtrainer Dogan Corneille zetten hun samenwerking ook volgend seizoen voort. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over contractverlenging voor de duur van één jaar.

,,Het voelt fijn om het vertrouwen te voelen binnen alle geledingen van de vereniging waar ik nog steeds met heel veel plezier vier keer in de week naartoe rijd”, reageert de 46-jarige oefenmeester op de clubsite. ,,Er zit heel veel rek en kwaliteit in deze spelersgroep en ik verheug me erop om de weg naar boven te bewandelen met z’n allen.”

Daar sluit technisch manager Niels Redert zich bij aan: ,,Wij zijn erg blij dat Dogan als hoofdtrainer van onze hoofdmacht na de zomer zijn vierde seizoen zal in gaan. Dogan heeft bewezen dat hij met zijn staf onze spelers structureel beter maakt. Dogan speelt herkenbaar voetbal en kan met verschillende spelsystemen te werk kan gaan. Wij zien nog veel potentie in de samenwerking tussen de spelersgroep en de hoofdtrainer.” Oud-prof Corneille werkte eerder bij ASWH, RVVH, Alphense Boys, Kozakken Boys, de jeugd van Feyenoord, IJsselmeervogels, Noordwijk en hij fungeerde als assistent-coach bij Willem II.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie