Volg ons

Aan het woord

Koc wint met TEC van koploper Katwijk: ‘Een terechte uitslag’

Koc wint met TEC van koploper Katwijk: ‘Een terechte uitslag’

TEC pakte zaterdagmiddag in Tiel tegen Katwijk (2-0) de broodnodige punten in de strijd tegen degradatie en wist daarmee tevens de titelstrijd weer helemaal open te gooien. Serhat Koc, maker van de eerste treffer van de middag, was van mening dat zijn ploeg de zege tegen de lijstaanvoerder echt verdiende.

Lange bal
Katwijk had de mogelijkheid om de titel te pakken in Tiel, daarbij was het echter wel afhankelijk van de uitslag in de wedstrijd tussen Kozakken Boys en IJsselmeervogels. Winst was dus noodzakelijk voor de koploper, maar dat liep anders. ,,Ik denk dat wij in de eerste helft terecht op 1-0 komen, Katwijk heeft alleen maar de lange bal gespeeld. In de tweede helft hebben wij kansen gehad om de 2-0 te maken”, aldus Koc tegenover de camera van FOX Sports.

Terechte uitslag
De aanvaller, die de laatste weken al aantoonde zeer goed in vorm te zijn, was verantwoordelijk voor de openingstreffer. ,,De 1-0 was een mooie aanval over links, Grot legt de bal goed af en ik kon hem inkoppen. In de tweede helft ga je op dezelfde manier door, maar dan ga je eigenlijk een beetje inzakken. We weten dan dat Katwijk gaat komen, vanuit daar kregen wij de ruimtes, helaas maak je dat niet meteen af. Uiteindelijk komt de 2-0, een terechte uitslag vind ik.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Aan het woord