dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKobussen waakt bij HHC: "Dan komt er nog meer spanning op de...

Kobussen waakt bij HHC: “Dan komt er nog meer spanning op de benen”

Glenn Kobussen heeft nog niet zo’n zware periode meegemaakt bij HHC Hardenberg. De aanvoerder van de oranjehemden geeft tegenover HHC TV toe dat ook hij moeite heeft met de situatie, HHC is namelijk nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in de Tweede Divisie. Dit weekend werd er verloren bij Excelsior Maassluis (3-0).

Lastig om iedereen bij elkaar te rapen

Na de 1-0 was het in de ogen van de aanvoerder al foute boel. “Je voelt dat je de controle over de wedstrijd verliest en je niet bij machte bent om hun pijn te doen. Valk na rust krijg je nog twee goals om je oren. In de fase waarin we nu zitten is het dan heel lastig om iedereen bij elkaar te rapen om er nog wat van te maken. Je denkt eerder aan 5-0 als zelf te scoren. Op dit moment is het erg lastig. We hebben veel blessures gehad en veel jonge spelers in het elftal gehad. Die hebben het op zich prima gedaan, maar om heel constant te presteren is heel lastig.”

Fris proberen te krijgen

Zijn rol als leider is nu niet makkelijk. “Ik vind het nu wel heel lastig. Als we het gevoel hebben dat het niet meer goed komt, dan kun je beter stoppen. Ik denk dat we er heel erg voor waken dat de sfeer in de groep goed blijft. Het is een cliché dat je de waarheid moet zeggen, maar daar ben ik niet van overtuigd. Dan komt er nog meer spanning op de benen. Ik probeer iedereen fris in het hoofd te krijgen en positief te denken. Dan moet iedereen tot meer in staat zijn.”

Bekijk het volledige interview met Glenn Kobussen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD