Volg ons
Glenn Kobussen HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Kobussen vol geloof: “Dat zegt genoeg hoe hecht dit team is”

Kobussen vol geloof: “Dat zegt genoeg hoe hecht dit team is”

Glenn Kobussen is trots op de wijze waarop HHC Hardenberg met 2-4 heeft weten te winnen bij AFC. Na een 2-1-achterstand boog hij zelfstandig met twee treffers de zaken om. Daardoor zijn de oranjehemden gestegen naar de vijftiende plaats en heeft zelfs nog uitzicht op rechtstreekse handhaving.

Pollen uit het veld lopen

Met name na de 1-1 uit een zeer makkelijk gegeven strafschop zag Kobussen het kantelen. “Je zag in de rust heel veel frustratie bij de groep. Ik heb toen ook gezegd dat we die frustratie om moeten zetten in daadkracht. Als je ziet hoe iedereen de pollen uit het veld loopt, hebben we door keihard werken het nog gekanteld.” Dat HHC is gestegen zegt hem weinig. “Na de nederlaag tegen Vitesse heb ik voor mezelf besloten niet meer zoveel naar anderen te kijken. Er geldt nog maar één ding en dat is de laatste twee wedstrijden winnen.” En daar heeft hij het volle geloof in, zegt hij tegen HHC TV. “We verkeren het hele seizoen al in zwaar weer en toch is er nog geen enkel akkefietje geweest. Dat zegt genoeg hoe hecht dit team is.”

Bekijk het hele interview met Kobussen

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie