donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKobussen vol geloof: "Dat zegt genoeg hoe hecht dit team is"

Kobussen vol geloof: “Dat zegt genoeg hoe hecht dit team is”

Glenn Kobussen is trots op de wijze waarop HHC Hardenberg met 2-4 heeft weten te winnen bij AFC. Na een 2-1-achterstand boog hij zelfstandig met twee treffers de zaken om. Daardoor zijn de oranjehemden gestegen naar de vijftiende plaats en heeft zelfs nog uitzicht op rechtstreekse handhaving.

Pollen uit het veld lopen

Met name na de 1-1 uit een zeer makkelijk gegeven strafschop zag Kobussen het kantelen. “Je zag in de rust heel veel frustratie bij de groep. Ik heb toen ook gezegd dat we die frustratie om moeten zetten in daadkracht. Als je ziet hoe iedereen de pollen uit het veld loopt, hebben we door keihard werken het nog gekanteld.” Dat HHC is gestegen zegt hem weinig. “Na de nederlaag tegen Vitesse heb ik voor mezelf besloten niet meer zoveel naar anderen te kijken. Er geldt nog maar één ding en dat is de laatste twee wedstrijden winnen.” En daar heeft hij het volle geloof in, zegt hij tegen HHC TV. “We verkeren het hele seizoen al in zwaar weer en toch is er nog geen enkel akkefietje geweest. Dat zegt genoeg hoe hecht dit team is.”

Bekijk het hele interview met Kobussen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD