maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKobussen: "Ik denk dat er zeker nog wat te halen valt"

Kobussen: “Ik denk dat er zeker nog wat te halen valt”

HHC Hardenberg bevindt zich inmiddels in de hoek waar de klappen vallen. Desondanks is nog niemand bereid om de handdoek in de ring te gooien, ook Glenn Kobussen niet. Dat liet de in Deventer geboren middenvelder weten aan RTV Oost.

Vertrouwen

Langzaam aan brokkelt het vertrouwen af, heeft Kobussen opgemerkt. “Laten we voorop stellen dat het heel lastig wordt. Dit had niemand verwacht. En dat is ook heel lastig, zeker om het vertrouwen in elkaar te houden. In elkaar is niet zo moeilijk, maar meer in jezelf omdat je toch onderdeel bent van een team. Je wilt het verschil maken, waardoor je de ommekeer maakt. Ik denk dat iedereen dat in ons elftal heeft.”

Belangrijke duels

Die ommekeer laat al een tijdje op zich wachten en zo gingen de afgelopen twee duels verloren: Jong FC Twente (1-2) en Jong Vitesse (4-2). “Deze twee wedstrijden waren gewoon heel belangrijk. Het waren twee ploegen die dicht bij ons stonden. Nu is het gewoon echt alles bij elkaar rapen. We kunnen nu wel de handdoek in de ring gooien, maar we hebben gewoon nog vier wedstrijden te spelen. Ik denk dat er gewoon nog zeker wat te halen valt. Dat geloof moeten we houden en dat zijn we ook aan iedereen verplicht.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD