Volg ons
Glenn Kobussen HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Kobussen houdt hoop bij HHC: “Er is nog van alles mogelijk”

Kobussen houdt hoop bij HHC: “Er is nog van alles mogelijk”

Glenn Kobussen kon niet voorkomen dat HHC Hardenberg met 1-2 verloor van Jong FC Twente. De ploeg kwam nog op voorsprong in het duel in de Tweede Divisie, maar zag de drie punten toch naar de tegenstander gaan. In de kleedkamer hing geen al te beste sfeer.

Voorsprong weggegeven

“Het was heel stil”, vertelde Kobussen aan HHC Hardenberg TV. “Iedereen is er denk ik wel van doordrongen dat we deze niet hadden mogen verliezen. Je geeft eigenlijk een voorsprong gewoon heel kinderlijk weg. Na de 1-1 weet je dat je moet winnen en ga je alsnog vol op de aanval om nog die winnende te maken. Dan worden de afstanden heel groot. De vermoeidheid komt erin, waardoor we het verdedigend niet meer als team konden opbrengen en aanvallend ook niet. Dan zie je dat hij met een voorzet erin vliegt.”

Herkansing

Volgende weekend staat Kobussen met HHC Hardenberg tegen Jong Vitesse voor een herkansing om degradatie te kunnen voorkomen. “Er is nog van alles mogelijk en daar moeten we geloof in houden. Volgende week komt weer een concurrent en dan moeten we die maar winnen. Ik denk dat wij er alles aan moeten doem om deze ploeg in de Tweede Divisie te houden. Dat is ook onze ambitie, daar willen we als ploeg ook spelen”, aldus Kobussen.

Bekijk het complete interview met Glenn Kobussen

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie