Volg ons

Tweede Divisie

KNVB wijst verzoeken om promotie naar Tweede Divisie af

KNVB wijst verzoeken om promotie naar Tweede Divisie af

De KNVB heeft alle verzoeken van clubs om te mogen promoveren naar de Tweede Divisie afgewezen. Reden is omdat er simpelweg geen plekken vrijkomen.

Onder meer OSS’20, Sparta Nijkerk, ODIN ’59 en Harkemase Boys deden bij de voetbalbond een verzoek om te mogen promoveren, maar die krijgen allen nul op het rekest. Doordat geen enkele club vrijwillige degradatie heeft aangevraagd, is er geen ruimte. Ook de huidige beloftenteams Jong FC Volendam en Jong Sparta Rotterdam spelen volgend seizoen in de Tweede Divisie.

De druiven zijn daarbij vooral zuur voor OSS’20, dat liefst 17 punten voorsprong had toen de competitie werd stilgelegd en later geschrapt. De Brabantse club had vermoedelijk nog maar enkele duels nodig gehad om de titel in de wacht te slepen. In de Derde Divisie Zaterdag was de spanning groter, maar ook daar worden de goede resultaten niet beloond. Nog niet duidelijk is of de KNVB nog iets doet met de eerder behaalde periodetitels.


.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie