Volg ons

Derde Divisie

KNVB verlengt contract Jan Dirk van der Zee

KNVB verlengt contract Jan Dirk van der Zee

De KNVB heeft het contract van Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal, met drie jaar verlengd. Dat heeft de voetbalbond bekend gemaakt op haar website.

Veel energie
De Raad van Toezicht is uiterst te spreken over zijn werk: ,,Jan Dirk geeft met veel energie richting aan de verbeteringen die we voor ogen hebben”, stelt Pier Eringa, voorzitter van de RvT, op de website van de voetbalbond. ,,Hij koppelt daarbij een heldere visie aan een open houding. Met alle plannen, uitdagingen en ideeën die we hebben als KNVB maakt hem dat voor ons tot de ideale persoon om ons amateurvoetbal ook in de komende jaren te leiden.”

Voetbalman
Van der Zee reageert content op het gestelde vertrouwen: ,,Natuurlijk ben ik blij het met het vertrouwen in mij, bij zowel de toezichthouders als bij de clubs. Dat voedt bij mij als voetbalman de ambitie om door te gaan. Ik vind het hartstikke leuk om te doen; diep in het voetbal aan de toekomst van het voetbal werken. Ervoor zorgen dat er, bijvoorbeeld, elke week gespeeld kan worden.”

Maatschappij
“Dat is de kern en dat moeten we iedere week top doen. Zoals in het vrouwenvoetbal en het pupillenvoetbal, daar zijn de goede resultaten zichtbaar. Dat is niet alleen leuk, maar vooral ook zinvol. Onze maatschappij heeft het voetbal nodig en wij hebben de maatschappij nodig. In die positie werken we verder, fijn om daar voorlopig nog mee door te kunnen gaan.” Van der Zee is sinds 2015 directeur amateurvoetbal.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie