zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29KNVB straft Achilles '29 met nog eens 3 punten aftrek

KNVB straft Achilles ’29 met nog eens 3 punten aftrek

Achilles’29 moet opnieuw punten inleveren als gevolg van het niet voldoen aan de licentie-eisen. Nadat de Groesbeekers eerder al één punt kwijtraken, komen er nu nog eens drie bij, meldt De Gelderlander.

Reden voor de straf is het niet tijdig indienen van de jaarrekeningen. Degradatie lijkt daardoor haast onvermijdelijk. Achilles zal volgens de krant niet in beroep gaan tegen de sanctie. De club houdt daardoor nog 14 punten over, waardoor de kloof naar SJC, dat plek 16 bezet, oploopt tot 9 punten. Zodoende kan Achilles ’29 volgende week zaterdag, als het thuis speelt tegen Harkemase Boys, voor het derde seizoen op rij degraderen. Voorzitter Pjotr van der Horst benadrukt tegenover De Gelderlander dat de sancties niets te maken met de huidige financiële huishouding. De club zou onder het nieuwe bestuur een nieuwe, gezondere financiële en sportieve koers varen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD