Volg ons

KNVB Beker

KNVB stelt loting voor 2e ronde bekertoernooi tot nader order uit

KNVB stelt loting voor 2e ronde bekertoernooi tot nader order uit

De loting voor de tweede ronde van de KNVB beker, die zaterdagavond zou plaatsvinden, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat meldt FOX Sports, dat de loting zaterdag zou uitzenden.

Het is nog onbekend wanneer er geloot gaat worden. ,,Door de maatregelen tegen het coronavirus ligt het amateurvoetbal op dit moment stil. Daardoor weten amateurclubs die zich hebben geplaatst voor de eerste ronde van de KNVB Beker nog niet hoe het verdere verloop van het toernooi eruit ziet”, meldt de tv-zender. De KNVB besloot vanwege de gedeeltelijke lockdown eerder om de bekerduels waarin amateurclubs betrokken zijn uit te stellen tot begin december.

Afgelopen dinsdag stelden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge echter dat de maatregelen zeer waarschijnlijk worden verlengd tot medio december.

De KNVB stelde bij het eerdere uitstel van de bekerwedstrijden wel dat verder uitstel waarschijnlijk zou betekenen dat de deelnemende amateurclubs van verdere deelname worden uitgesloten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over KNVB Beker