Volg ons

Derde Divisie

KNVB stelt bekendmaking speelschema uit tot 7 augustus

KNVB stelt bekendmaking speelschema uit tot 7 augustus

De KNVB zal pas op vrijdag 7 augustus het speelschema voor de Tweede Divisie, beide Derde Divisies en Hoofdklasse bekendmaken. Dat schrijft het AD.

Eerder was dat altijd op 1 juli, maar door de Corona-crisis bleek dat onhaalbaar voor de voetbalbond. ,,Vanwege de bijzondere omstandigheden, veroorzaakt door de coronacrisis, kon pas later gestart worden met de planning. Daarom verschijnen de programma’s later dan gebruikelijk”, citeert de krant de KNVB.

Duidelijk is al wel dat verschillende clubs hebben aangegeven graag de topduels en derby’s bij voorkeur in de tweede seizoenshelft te willen spelen, omdat de hoop dan bestaat dat het coronavirus verder onder controle is of dat er wellicht een vaccin beschikbaar is. In dat geval worden de resterende maatregelen wellicht verder versoepeld, waardoor meer toeschouwers toegelaten kunnen worden en dus meer inkomsten uit recettes en kantine-omzet te verwachten zijn.

Het nieuwe seizoen zal een week later starten dan aanvankelijk beoogd, namelijk op 5 en 6 september.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie