woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsCapelleKNVB seponeert zaak tegen Capelle en Magreb '90

KNVB seponeert zaak tegen Capelle en Magreb ’90

De tuchtcommissie van de KNVB heeft besloten de aanklacht tegen Capelle en Magreb ’90 vanwege de gestaakte onderlinge wedstrijd te seponeren. Beide clubs krijgen daardoor geen straf opgelegd.

Geëscaleerde woordenwisseling

,,Nog niet duidelijk is of de wedstrijd op een later moment uitgespeeld of in zijn geheel overgespeeld moet worden”, reageert Magreb ’90-coach Jamal Yahiaoui tegenover Voetbal247.nl. Onrust langs het veld ontstond nadat een supporter van Capelle en één van Magreb ’90 woorden kregen. Mogelijk werd daarbij discriminerende taal gebezigd. Toen de ruzie uitmondde in een vechtpartij, besloot de scheidsrechter het duel te staken.

Zouzou
Vlak voor dat moment had Magreb-speler Zouzou een rode kaart gekregen. Volgens de scheidsrechter werd hij beledigd en bedreigd door de speler. De aanklager van de KNVB wil Zouzou om die reden voor negen maanden schorsen. Zouzou is daartegen in beroep gegaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD