dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKNVB schorst Argjend Selimi voor vijf wedstrijden

KNVB schorst Argjend Selimi voor vijf wedstrijden

Spakenburg moet het vijf wedstrijden doen zonder Argjend Selimi. De aanvaller van de tweededivisionist kreeg de schorsing opgelegd na zijn spraakmakende tackle op Ahmed el Azzouti in de derby met IJsselmeervogels van afgelopen zaterdag (2-2).

Na de charge greep scheidsrechter Stef Veekamp direct naar zijn borstzak en hield hem zonder pardon de rode kaart voor. Op het wedstrijdformulier werd na de wedstrijd ‘code 3’ opgeschreven, wat ernstig gemeen spel inhoudt.

De meeste ophef veroorzaakte de 23-jarige Selimi pas na afloop toen hij voor de camera van FOX Sports aangaf het zo weer te doen. ,,Daarmee bedoelde ik niet de manier waarop ik de overtreding maakte, maar wel dat ik de 2-2 een volgende keer weer zal beschermen”, zei hij daags tegen de Gooi- en Eemlander.

,,Ik wilde Ahmed niet blesseren. Daarom haalde ik ook niet door. Ik wilde gewoon de aanval stilleggen. De volgende keer kan ik misschien beter aan zijn shirtje gaan hangen.”

Door zijn schorsing mist Selimi de competitieduels van Spakenburg met TEC (thuis), ASWH (thuis), Scheveningen (uit), Katwijk (thuis) en Excelsior Maassluis (thuis).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD