vrijdag, december 3, 2021
HomeUitgelichtKNVB reageert met statement op persconferentie demissionair kabinet

KNVB reageert met statement op persconferentie demissionair kabinet

De KNVB heeft met een statement op haar website gereageerd op de persconferentie vanavond waarin werd aangekondigd dat vanaf zaterdag er drie weken lang geen toeschouwers welkom zijn bij het amateurvoetbal.

De voetbalbond schrijft: ,,Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand. De personen die functioneel noodzakelijk zijn voor deze wedstrijden, zoals scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij-ouders, houden toegang tot de accommodaties.”

,,Helaas doen de nieuwe maatregelen opnieuw een vermogen op het aanpassingsvermogen van de verenigingen. Ze betekenen voor veel clubs, die soms duizenden toeschouwers over de vloer krijgen, zelfs een grote financiële strop. Wij verwachten dat het kabinet hier ook oog voor heeft.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS