Volg ons

Derde Divisie

KNVB presenteert drie midweekse inhaalrondes en maakt winterstopperiode bekend

KNVB presenteert drie midweekse inhaalrondes en maakt winterstopperiode bekend

De KNVB heeft de gewijzigde speeldagenkalender voor de Tweede en Derde Divisie bekend gemaakt. Daarin zijn alvast drie midweekse inhaaldata ingepland en is ook duidelijkheid over de winterstopperiode.

Het seizoen start op 29 en 30 augustus met de 1e kwalificatieronde van de KNVB Beker. Het weekend erna, op 5 en 6 september, start de competitie in de Tweede en Derde Divisie. In overleg met belangenvereniging CVTD is tevens nu vast besloten om voor de Tweede en Derde Divisie een drietal midweekse inhaalmomenten in het najaar vast te leggen voor eventueel afgelaste wedstrijden:

Het betreft:
25 – 27 oktober (gelijktijdig met 1e ronde hoofdtoernooi KNVB Beker)
17 – 19 november
8 – 10 december

De winterstop voor clubs in de Tweede en Derde Divisie is van 13 december tot en met 8 januari. Voor de hoofdklasse is dat 20 december tot en met 15 januari. De laatste speelrondes is gepland op 22 tot 24 mei, gevolgd door play-offs om promotie-degradatie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie