zaterdag, maart 6, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag KNVB: 'Meer informatie over de categorie A competities volgt morgen'

KNVB: ‘Meer informatie over de categorie A competities volgt morgen’

Woensdag zal er hoogstwaarschijnlijk duidelijkheid komen over de al lang stilgelegde competities in de Tweede-, Derde Divisie en hoofdklasse. De KNVB liet via een bericht op twitter weten dat er op voornoemde dag meer informatie bekend gemaakt zal worden ten aanzien van de zogenoemde categorie A competities.

- Advertentie -

Jan Dirk van der Zee gaf de navolgende reactie via de Twitterpagina van de KNVB: “Het is een kleine maar belangrijke stap dat er nu meer ruimte voor jongvolwassenen komt. Op een leeftijd dat de wereld voor hen opengaat, zitten velen al maandenlang thuis, zonder uitlaatklep en met alleen online contact. Natuurlijk levert die leeftijdsgrens praktische problemen op, maar de sport kan jongeren nu meer helpen dan ooit. Hopelijk laat de volgende stap van het kabinet niet lang op zich wachten zodat iedereen snel weer normaal mag trainen.”

Tijdens de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge werd bekend gemaakt dat er weer groepstrainingen toegestaan zijn in de buitenlucht voor spelers tot 27 jaar.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES