dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieKNVB maakt einde aan onduidelijkheid: Vitesse, Sparta en Fortuna weten waar ze...

KNVB maakt einde aan onduidelijkheid: Vitesse, Sparta en Fortuna weten waar ze aan toe zijn

De KNVB heeft eindelijk kenbaar gemaakt hoe de afgelaste duels in de Eredivisie ingehaald gaan worden. De KNVB maakte woensdag bekend hoe de resterende minuten tussen Vitesse en Sparta ingehaald gaan worden en wanneer het afgelaste duel Fortuna – Sparta ingehaald gaan worden.

Zo’n twee weken geleden werd het duel in de Eredivisie tussen Vitesse en Sparta Rotterdam in de blessuretijd gestaakt vanwege ongeregeldheden in Arnhem. Een Duitse man liep daar het veld op en leek te willen vechten met keeper Maduka Okoye van Sparta Rotterdam. Vervolgens kreeg diezelfde doelman ook een beker bier naar zijn hoofd gegooid en werd er vuurwerk afgestoken. Daardoor werd het duel vroegtijdig stopgezet en met nog zes minuten op de klok moest de KNVB opzoek naar een oplossing. Deze is nu gevonden: op dinsdag 19 april om 18:45 worden de overige zes minuten afgewerkt. Publiek is niet welkom.

Het gehele duel tussen Fortuna en Sparta Rotterdam wordt ingehaald op zaterdag 16 april om 18:45. Dit is één dag voor de bekerfinale tussen Ajax en PSV. “Het was niet mogelijk om eerder in het programma een datum te vinden om deze wedstrijd in te halen.” aldus een woordvoerder van de voetbalbond.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]