dinsdag, september 26, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagKNVB legt JOS/Watergraafsmeer 1 punt in mindering op vanwege overtreden licentievoorwaarden

KNVB legt JOS/Watergraafsmeer 1 punt in mindering op vanwege overtreden licentievoorwaarden

JOS/Watergraafsmeer krijgt per direct één punt in mindering omdat het zich niet heeft gehouden aan de licentievoorwaarden van de KNVB. Dat maakt de Amsterdamse Derde Divisionist zelf bekend op haar website.

,,Middels dit bericht wil het bestuur aan de leden en buitenwacht bekend maken dat de onafhankelijke licentiecommissie amateurvoetbal het eerste elftal van JOS Watergraafsmeer een wedstrijdpunt in mindering heeft gebracht. De sanctie is opgelegd als gevolg van het niet voldoen aan de gestelde termijn voor het aanleveren van de jaarstukken 2019/‘20. Mede door de COVID, voor JOS Watergraafsmeer nieuwe, onbekende eisen en een zoektocht naar een accountantskantoor die de cijfers moet controleren, duurde het langer dan gewenst. Momenteel zijn wij druk doende om de gevraagde jaarstukken aan te leveren”, schrijft de club op haar website.

Het is niet duidelijk of JOS nog in beroep kan en gaat tegen de straf. De Amsterdammers kennen een tamelijk goede start van het seizoen, waarin uit de eerste vier duels 7 punten werden behaald. Door de straf gaat daar één winstpunt vanaf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD