maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKNVB keurt ook kunstgrasveld JVC Cuijk af

KNVB keurt ook kunstgrasveld JVC Cuijk af

Na ONS Sneek moet ook JVC Cuijk op korte termijn haar kunstgrashoofdveld vervangen. De KNVB heeft het veld in Cuijk afgekeurd. Trainer Ruud Kaiser stelt tegenover Kliknieuws.nl dat vooral de doelgebieden erg slecht zijn.

Doelgebieden
Bestuurslid Werner Branje gaat er vanuit dat vooralsnog alleen de doelgebieden gerepareerd zullen worden: ,,Uiteindelijk komt er een totaal nieuwe kunstgrasmat te liggen, maar dat is door de gemeente Cuijk (eigenaar van het veld) dit jaar nog niet begroot. Ze gaan twee banen uit de zijkanten buiten het veld halen die nog goed zijn en dan omruilen met de slechte stukken in de doelgebieden. Dit zal begin september plaats gaan vinden.”

Kunnen niet anders

,,We hebben het aan de KNVB zo doorgegeven. Ik neem aan dat dit goed is en we kunnen bovendien niet anders. Het veld is negen jaar oud en niet best, dus wachten we daarna met smart op een nieuw veld”, besluit hij tegenover Kliknieuws. JVC Cuijk wacht komende zaterdag al een duel om de KNVB-beker thuis tegen hoofdklasser SDC Putten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD