woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKNVB houdt hoop op Regiocup, Kampioenschap van Utrecht gaat niet door

KNVB houdt hoop op Regiocup, Kampioenschap van Utrecht gaat niet door

De KNVB blijft hoop houden op het doorgaan van de Regiocup. De voetbalbond schuift de bekendmaking van de indelingen op naar uiterlijk 9 april. Het toernooi van de nationale voetbalbond is voor jeugd- en seniorenteams.

,,We zorgen dat we alles klaar hebben om direct te kunnen starten zodra de maatregelen het toestaan”, laat de KNVB aan dagblad Tubantia weten. In principe doen alle teams van elke club mee aan de Regiocup. De clubs kunnen zich wel uitschrijven.

Het is echter zeer de vraag wanneer ‘de maatregelen het toestaan’. In de persconferentie van afgelopen dinsdag werden geen versoepelingen bekendgemaakt, waardoor nog altijd niet in groepsverband door personen boven de 27 jaar kan worden getraind. Daarmee wordt een gedegen voorbereiding op de Regiocup of soortgelijke regionale toernooien een lastig verhaal.

Kampioenschap van Utrecht

De organisatie van het Kampioenschap van Utrecht heeft aangegeven dat het, door de clubs georganiseerde, toernooi niet doorgaat. Nadat IJsselmeervogels in een eerder stadium al had aangegeven toch af te zien van deelname – de Rooien wilden de maand juni vrij houden voor hun spelers – zien ook de andere clubs geen mogelijkheid om het toernooi goed af te werken nu er voorlopig niet gestart kan worden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD