zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKNVB: Geen vervanger voor JVC Cuijk in nacompetitie

KNVB: Geen vervanger voor JVC Cuijk in nacompetitie

De KNVB staat niet toe dat een andere club de plek van JVC Cuijk overneemt in de nacompetitie tussen de Derde Divisie Zondag en de Hoofdklasse. JVC liet de voetbalbond weten niet meer in actie te willen komen, omdat de club haar eerste zondagteam terugtrekt uit het topamateurvoetbal.

,,JVC heeft voorgesteld om het team uit het schema te houden en de vrijkomende plaats aan een ander team toe te bedelen, maar dat kunnen we niet zomaar doen”, reageert KNVB-woordvoerder Daan Schippers tegenover De Gelderlander. ,,Het team wordt uit de competitie genomen als ze twee keer niet komen opdagen. Daarna buigt de onafhankelijke aanklager amateurvoetbal zich over de zaak. Die kan nog een boete uitdelen.”

JVC Cuijk zou in de tweede ronde uitkomen tegen de winnaar van het tweeluik tussen Hoogland en Halsteren. Stiekem hoopten nummers 17 en 18 van de Derde Divisie Zondag, Quick ’20 en HBS, wellicht de plek in te kunnen nemen van JVC Cuijk, maar dat staan de reglementen niet toe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD