Volg ons

Tweede Divisie

KNVB-directeur Van der Zee herhaalt oproep: ‘Ga niet collectief trainen’

KNVB-directeur Van der Zee herhaalt oproep: ‘Ga niet collectief trainen’

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal, heeft nogmaals een dringende oproep gedaan aan clubs om niet collectief te trainen. Na zijn eerdere oproep, halverwege afgelopen week, klonken er toch geluiden van clubs die besloten wilden gaan trainen en oefenduels wilden inplannen.

De KNVB voegt eraan toe dat er begrip is dat na een trainingsloze periode de competitie niet zomaar hervat kan worden: ,,De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden”, schrijft de voetbalbond op haar website.

Zelfs topclubs verklaarden zondagavond na de mededeling van de regering dat alle sportclubs gesloten worden tot en met 6 april niet meer te zullen trainen. De verwachting is dat alle andere clubs die beslissing zullen overnemen. Het vergroot wel de twijfel of het huidige seizoen überhaupt afgemaakt zal worden en wat er in dat geval met de huidige klassering gedaan wordt.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie