Volg ons

Derde Divisie

KNVB last alle zondagduels af vanwege stormverwachting

KNVB last alle zondagduels af vanwege stormverwachting

De KNVB heeft alle wedstrijden die zondag gespeeld zouden worden afgelast. Aanleiding is de voorspelde storm Ciara, die vermoedelijk gepaard gaat met windstoten tot 140 km/u en een grote hoeveelheid neerslag.

Het KNMI zal vermoedelijk ‘code Oranje’ afkondigen vanwege de storm. De kustprovincies krijgen het naar verwachting het zwaarst te verduren. Voor zondag stonden er acht duels in de Derde Divisie Zondag gepland alsmede een volledige speelronde in beide Hoofdklassen. Ook de wedstrijden in de Eredivisie gaan niet door.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie