zaterdag, september 18, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKNVB Beker: Sparta Nijkerk na strafschoppen langs DEM

KNVB Beker: Sparta Nijkerk na strafschoppen langs DEM

Sparta Nijkerk heeft zich met hangen en wurgen geplaatst voor de volgende bekerronde. Het versloeg rkvv DEM pas na strafschoppen.

In Beverwijk waren het de Nijkerkers die de leiding namen. Nadat eerst Roy Bakkenes nog een mooie kans onbenut had gelaten, wist Justin van Groen even later wel te scoren: 0-1. Nog voor de pauze maakte DEM echter gelijk: 1-1.

Na de pauze werd er echter niet meer gescoord, wat ook gold voor de verlengingen. Zodoende moesten strafschoppen de beslissing brengen. Daarin miste DEM één keer, waardoor Sparta met 4-5 won.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD