Volg ons

Eerste Divisie

KNVB Beker: SC Cambuur strijdend ten onder tegen Feyenoord

KNVB Beker: SC Cambuur strijdend ten onder tegen Feyenoord

SC Cambuur en Feyenoord leken donderdagavond af te stevenen op een verlenging, maar in de slotfase wisten de Rotterdammers het duel alsnog te beslissen (1-2). De winnende treffer kwam op naam van Marcos Senesi die daar echter wel de nodige hulp bij nodig had van SC Cambuur-speler Doke Schmidt.

In de eerste helft kreeg de ploeg uit Leeuwarden de beste kansen. Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer eiste in deze fase van de wedstrijd een hoofdrol voor zich op en hield zijn ploeg in de race. Een keer had hij de hulp nodig van de paal, die was een sta in de weg toen Erik Schouten met een kopbal de sluitpost leek te passeren.

In de tweede helft werd Feyenoord gevaarlijker en nadat even daarvoor Jorgensen na een goede aanval de bal naast schoot was het in de 67ste minuut Steven Berghuis die de bal in de bovenhoek schoot (0-1), Acht minuten later was het echter al weer gelijk toen Robin Maulun de toegekende strafschop binnen wist te werken (1-1). In de slotfase viel de 1-2 alsnog door Senesi.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie